Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τον λήστεψαν… στη μέση του δρόμου

3
Επίθεση δέχθηκε ηλικιωμένος στην Κανδήλα από ζευγάρι Ρομά. Του άρπαξαν τα χρήματα …και πήγαν εκδρομή μέχρι την Πρέβεζα! Τους συνέλαβαν στο Άκτιο.

Αναγνωρίστηκαν απ’ το θύμα και ομολόγησαν την πράξη τους, η οποία και καταγράφεται ως ληστεία, αφού χρησιμοποίησαν βία για να αρπάξουν τα χρήματα από ηλικιωμένο κάτοικο της Κανδήλας Ξηρομέρου.
Το περιστατικό έγινε νωρίς το μεσημέρι χθες. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com,  επέστρεφε σπίτι του όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση από ένα ζευγάρι Ρομά, 26 και 27 ετών. Προσπάθησε να αντισταθεί, με όσες δυνάμεις είχε, τον έριξαν, όμως, κάτω και με τη χρήση βίας του απέσπασαν 1025 ευρώ που… προφανώς και γνώριζαν ότι είχε μαζί του, αφού φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του.
Το ανδρόγυνο των Ρομά, αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίστηκαν. Εντοπίστηκαν το απόγευμα κοντά στο Άκτιο, επιστρέφοντας στον οικισμό του Αγίου Νικολάου, όπου διέμεναν, από μια μεγάλη «εκδρομή» που είχαν φροντίσει να κάνουν. Στην περιοχή υπήρχε μπλόκο της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, καθώς και αστυνομικών υπηρεσιών της Πρέβεζας.
Οι συλληφθέντες έφεραν μαζί τους τα 120 μόνο ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητό τους.
πηγή:agrinioreport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου